Het bedrijf

Fierens Mengvoeders is een Belgisch mengvoerbedrijf met de hoofdzetel in Temse. Het familiebedrijf is specialist in varkens-, rundveevoer en grondstofspecialiteiten. Fierens produceert voer voor varkens en rundvee. Daarnaast produceren we ontsloten granen, waaronder Fieroat, een ontsloten haver.

Wij zijn een innovatief familiebedrijf met een passie voor kwaliteitsgrondstoffen en procestechnieken. Voeders en advies worden steeds afgestemd op maat van onze klanten. Onze focus ligt op een preventieve aanpak. Wij willen een partner zijn voor onze klanten die hen helpt groeien en op wie ze kunnen vertrouwen.

Kiezen voor kwaliteitsvoeder met degelijk advies rendeert. We laten ons inspireren door de natuur én wetenschappelijk onderzoek. We kiezen voor kwaliteitsgrondstoffen en natuurlijke supplementen met bewezen resultaat. We passen verschillende procestechnieken toe die de verteerbaarheid en de gezondheid van de dieren bevorderen.

Sinds januari 2021 hebben we een samenwerking met Fransen Gerrits. Door kennis te bundelen kunnen we onze voeders en adviezen verder verbeteren en zodoende onze klanten nog beter van dienst zijn. Door een grensoverschrijdend netwerk in Zuid-Nederland en Vlaanderen is samenwerken binnen de keten makkelijker en daar kunnen onze klanten hun voordeel mee doen.